Agnes One-Step wandplaten koop je bij Praxis?

De wandplaten van Agnes One-Step zijn verkrijgbaar bij verschillende doe-het-zelf zaken en bouwmarkten.

Zijn wandplaten te koop bij Praxis? Het antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de verkrijgbaarheid van Agnes One-Step producten vind je in ons overzicht met meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt voor particulieren bij jou in de buurt of bekijk onze online informatie brochures.

 

Praxis wandplaten

Inhoud (Agnes wandplaten Praxis)

Waar zijn Agnes One-Step wandplaten te koop?

Op de Agnes One-Step site kun je een verkooppunten voor particulieren vinden bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld bij je plaatselijke doe het zelf zaak of bouwmarkt, zoals de Praxis, Gamma, Karwei en Hubo.

Verkoopt de Praxis ook wandplaten van Agnes One-Step?

De wandplaten van Agnes One-Step zijn verkrijgbaar bij verschillende doe-het-zelf zaken en bouwmarkten, waaronder de Praxis. De Praxis heeft de wandplaten van Agnes One-Step ook in het filiaal. Je hebt de wandplaten dan nog sneller in huis.

Mijn Praxis heeft niet alle wandplaten die op jullie site staan, hoe kan dit?

Het assortiment van Agnes is voor iedere winkel apart samengesteld. Hierdoor kan het dat het assortiment anders is of slechts gedeeltelijk overlapt met het aanbod bij jouw Praxis. Raadpleeg jouw Praxis filiaal voor meer informatie over het beschikbare assortiment.

Praxis wandplaten

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox