Zijn voorzetwanden met geluidsisolatie verkrijgbaar bij Gamma?

Ja, bij Gamma vind je zowel de Agnes One-Step voorzetwanden als alle andere materialen die je nodig hebt voor geluidsisolatie. Isolatiemateriaal zit niet standaard bij de voorzetwanden inbegrepen.

Ook Gamma verkoopt voorzetwanden met geluidsisolatie. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is? Informeer dan bij het dichtstbijzijnde Gamma filiaal of lees verder voor de antwoorden op onze veel gestelde vragen.

Voorzetwanden geluidsisolatie Gamma

Inhoud (Voorzetwand geluidsisolatie Gamma)

Zijn voorzetwanden met geluidsdemping verkrijgbaar bij Gamma?

Ja, bij Gamma vind je zowel de Agnes One-Step voorzetwanden als alle andere materialen die je nodig hebt voor geluidsisolatie. Isolatiemateriaal zit niet standaard bij de voorzetwanden inbegrepen. Er zijn immers veel verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar, ieder met zijn eigen toepassingen. Door het isolatiemateriaal los aan te schaffen weet je zeker dat je het isolatiemateriaal hebt dat aansluit bij je behoeften.

Welke materialen heb ik nodig voor de montage van voorzetwanden met geluidsisolatie?

Voor de montage van voorzetwanden met geluidsisolatie heb je de volgende zaken nodig: Agnes One-Step voorzetwandpanelen, vilt of steenwol, zaag, houten balken, koploze spijkers, siliconen- of acrylaatkit en eventueel afwerklijsten. Het is de bedoeling dat de voorzetwand niet in contact komt met de eigenlijke muur, omdat geluid zich via trillingen verspreid. Door de voorzetwand te monteren aan de laten met daartussen in isolatiemateriaal heb je dit probleem meteen een stuk minder.

Bij welke Gamma’s zijn voorzetwanden met geluidsisolatie verkrijgbaar?

Een overzicht van alle bouwmarkten, inclusief Gamma, die Agnes One-Step voorzetwanden verkopen vind je hier.

Voorzetwanden geluidsisolatie Gamma

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox