Voorzetwand met isolatie voor de besparing van energie?

Het plaatsen van een geïsoleerde voorzetwand is een geliefde manier voor het dempen van geluid en het besparen op je energiekosten.

Voorzetwanden met isolatie zijn geschikt voor onder andere energiebesparing en het dempen van geluid. In het onderstaande overzicht staan de meest gestelde vragen met betrekking tot voorzetwanden met isolatie. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt.

 

Voorzetwand isolatie

Inhoud (Voorzetwand met isolatie)

Waarvoor dient een voorzetwand met isolatie?

Het plaatsen van een geïsoleerde voorzetwand is een geliefde manier voor het dempen van geluid en het besparen op je energiekosten. Als je een gevel hebt die nog niet is geïsoleerd en dit alsnog wil doen, kun je er een voorzetwand van Agnes One-Step voorzetten en de open ruimte in het midden opvullen met isolatieproducten. Er zijn verschillende isolatieproducten met verschillende eigenschappen op de markt. Voor de isolatie van een keuken zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een isolatiemateriaal met meer brandveilige eigenschappen.

Hoe monteer je een voorzetwand met isolatie?

Voor een goede isolatie is het van belang dat de voorzetwand niet tegen de gewone wand leunt. Om dit te voorkomen bevestig je een frame van latten aan je droge, niet vochtige muur. De open ruimtes vul je op met isolatiemateriaal. Het frame dient voor de bevestiging van de voorzetwand. De voorzetwand is door het tong en groef systeem verdekt vast te spijkeren of te nieten.

Is er een kant en klaar pakket voorzetwand met isolatie verkrijgbaar?

Agnes One-Step biedt geen kant en klaar pakket met zowel een voorzetwand als isolatiemateriaal. Er zijn verschillende isolatiematerialen op de markt, die aansluiten bij de verschillende behoeften van de consument en daarom bevelen wij aan om de elementen los van elkaar te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor speciale klimaatfolie die de voorzetwand beschermd tegen vocht, of juist isolatiemateriaal met een verhoogde geluidsdemping of verhoogde brandwerendheid. Creëer de geïsoleerde voorzetwand die aansluit bij jouw behoeften.

Voorzetwand met isolatie

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox