Plafondplaten voor de badkamer verkrijgbaar bij de Gamma. Wat zijn de opties?

De Agnes One-Step plafondplaten van Gamma kunnen worden voorzien van een speciale vocht afwerende folie. Hierdoor zal er geen vocht in het hout trekken.

Heb je een vraag over Agnes One-Step plafondplaten voor de badkamer die verkrijgbaar zijn bij de Gamma? Lees dan snel verder voor de antwoorden op onze meest gestelde vragen. Andere vraag? Neem contact op met een van de dichtstbijzijnde Gamma filialen.

Gamma plafondplaten badkamer

 Inhoud (Plafondplaten badkamer Gamma)

Zijn de Agnes One-Step plafondplaten van Gamma geschikt voor in de badkamer?

De Agnes One-Step plafondplaten kunnen in iedere ruimte worden geïnstalleerd, zelfs in de badkamer of keuken. Dit komt doordat het systeem gemakkelijk te monteren is aan de al bestaande plafonds. Daarnaast kan Agnes One-Step de plafondplaten voorzien van vocht afwerende folie.

Zijn de Agnes One-Step plafondplaten van Gamma volledig waterdicht?

De Agnes One-Step plafondplaten van Gamma kunnen worden voorzien van een speciale vocht afwerende folie. Hierdoor zal er geen vocht in het hout trekken. Deze plafondpanelen zijn dus uitermate geschikt voor montage in een badkamer of andere vochtige ruimte. Volledige waterdichtheid kunnen we niet garanderen, maar vochtige ruimtes kunnen deze plafondplaten zeker goed hebben.

Hoe monteer je vochtwerende plafondplaten voor in de badkamer?

Bij de Gamma kun je de vochtwerende plafondplaten voor in de badkamer kopen. Meet voor de aanschaf goed hoeveel planken je nodig hebt voor jouw badkamer. De plafondplaten monteer je door eerst een frame met latten tegen het bestaande plafond te schroeven. Zorg ervoor dat de omgeving niet vochtig is op het moment van bevestiging. Vervolgens spijker of niet je de plafondplaten eenvoudig en snel vast op het frame.

Badkamer plafondplaten Gamma

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox