Voorzetwand voor de isolatie van geluid, welke mogelijkheden zijn er?

Ja, voorzetwanden van Agnes One-Step kunnen ook worden gebruikt om het geluid in een kamer te dempen. Veel geluiden, zoals voetstappen of het geluid van muziek instrumenten worden overgebracht via de wand.

Wil jij meer weten over de voorzetwanden van Agnes One-Step, bijvoorbeeld of deze ook geluid kunnen isoleren? Bekijk snel ons meest gestelde vragen overzicht en ontdek wat er allemaal mogelijk is met de voorzetwanden van Agnes One-Step. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact op met een verkooppunt. Zij helpen je graag verder.

voorzetwand tegen geluid

Inhoud (Voorzetwand isolatie geluid)

Kunnen jullie voorzetwanden ook worden gebruikt voor geluidsisolatie?

Ja, voorzetwanden van Agnes One-Step kunnen ook worden gebruikt om het geluid in een kamer te dempen. Veel geluiden, zoals voetstappen of het geluid van muziek instrumenten worden overgebracht via de wand. Om dit geluid te dempen, plaats je tussen de muur en de voorzetwand gemakkelijk isoleermateriaal. Op deze manier ontstaat een akoestische tussenwand, die de trillingen opvangt. Agnes One-Step wandplaten kunnen de oplossing zijn voor je gehorige ruimte.

Hoe monteer je voorzetwanden als isolatie van geluid?

Het plaatsen van voorzetwanden ter isolatie van geluid is net zo gemakkelijk en snel gebeurd als het plaatsen van voorzetwanden zonder isolatiemateriaal. Je monteert de voorzetwanden door tegen de betonnen muur een rachelwerk van latten aan te brengen en hiertussen isolatiemateriaal aan te brengen. Het is van groot belang dat de akoestische wand niet rechtstreeks in contact staat met de muur. Het isolatiemateriaal zorgt hiervoor. Vervolgens plaats je hier de voorzetwand gemakkelijk tegen aan, door deze vast te nieten of schroeven. Je nieuwe wand is zo klaar, en je kunt de ruimte direct weer in gebruik nemen. Je hoeft deze schroeven en nieten niet te plamuren of af te werken, want deze worden onzichtbaar bevestigd door middel van een tong groef.

Zijn de voorzetwanden online verkrijgbaar?

Agnes One-Step heeft geen eigen webwinkel en de producten zijn dan ook niet op deze site verkrijgbaar. Agnes One-Step is wel online te koop op de sites van verkooppunten (doe-het-zelf zaken en bouwmarkten). Wij verwachten dat het online aanbod in de toekomst alleen maar groter zal worden.

voorzetwand isolatie

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox