Algemeen

Algemeen

 • Mensen die hun huis willen voorzien van een strakke wand huren daar vaak een stucadoor voor in. Maar wist je dat dit niet per se noodzakelijk is? Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven om je wanden er fris en strak uit te laten zien zonder dat er stucwerk aan te pas komt. Wij zetten voor jou alle tips op een rijtje. Bekijk hieronder hoe jij strakke wanden in je woning of bedrijf kunt krijgen zonder het inhuren van bouwvakkers of stucadoors.

  De verschillende alternatieven voor stuccen

  Zeker wanneer je woning of bedrijfsruimte snel opgeleverd dient te worden is het verstandig om eens over de verschillende alternatieven voor stuccen na te denken. Hoewel stuccen een strak resultaat geeft is het lang niet altijd de snelste manier. Ga voor jezelf na of het echt nodig is dat er stucwerk wordt geplaatst. Met een likje verf of een emmer latex kom je namelijk al een heel eind. Misschien is het dan een idee om eens te denken aan kant-en-klare wandpanelen zoals de Agnes One Step die makkelijk en snel te bevestigen zijn. Naast het inhuren van een stucadoor of schilder, bespaar je ook nog eens geld op de product- en materiaalkosten omdat je de wandpanelen makkelijk zelf kunt installeren.

  Wandpanelen: een prima oplossing

  Het installeren van wandpanelen is dus een makkelijkere en snellere oplossing dan het inhuren van een stucadoor. Toch is het belangrijk om, voordat je gaat beginnen met het plaatsen van wandpanelen, altijd eerst de exacte afmetingen van de ruimte op te meten zodat de wandpanelen ook daadwerkelijk passen. Houd daarbij ook rekening met de hoeveelheid: hoeveel panelen heb je precies nodig? Mocht je er te weinig hebben dan is ook dat zeker geen probleem. Via onze website heb je makkelijk en eenvoudig een prima oplossing voor het stuccen gevonden.

  Allerlei kleuren

  Stucwerk is vaak wit. Een mooie neutrale kleur op je muren die je kamer of kantoor een rustige uitstraling geven. Als je liever een kleurtje op je muren wil is dat ook zeker geen probleem. Als je kiest voor een alternatief voor stucwerk zoals de Agnes One Step wandplaten is het nog eenvoudiger. Deze wandpanelen zijn in eerste instantie wit, maar kunnen prima in de door jouw gewenste kleur worden geschilderd. Bovendien zijn ze slijtvast en kunnen ze prima tegen een stootje. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

  De mogelijkheden

  Benieuwd naar een alternatief voor stucwerk in huis? Bekijk de mogelijkheden van Agnes. Wij hebben voor iedere afmeting een passend antwoord. Bestel vandaag nog jouw alternatief voor stucwerk. Als je nog twijfelt of je wel of geen wandplaten moet laten plaatsen is dat zeker geen probleem, eventueel kun je dit ook zelf doen. Raadpleeg hiervoor onze klushulp. Neem contact met ons op en laat je bijstaan met ons kundige advies en ervaring.

 • Wij krijgen vaak vragen over de prijzen van onze Agnes One-Step wandplaten. Wil je weten hoeveel een wandplaat van Agnes One-Step kost? Het antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de prijs van Agnes One-Step producten vind je in het onderstaande overzicht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

  Agnes wandplaten prijs

  Inhoud (Agnes wandplaten prijs)

  Wat is de prijs van Agnes One-Step wandplaten?

  De prijs van Agnes One-Step wandplaten hangt af van meerdere factoren, bijvoorbeeld het formaat en de afwerkfolie. De doe-het-zelf zaken en bouwmarkten bepalen zelf de prijzen van de producten. Voor een offerte kun je daarom contact opnemen met een verkooppunt bij jou in de buurt. Kijk dan op onze site voor een overzicht van alle verkooppunten.

  Waarom worden er geen prijzen op jullie website genoemd?

  Agnes One-Step heeft geen eigen webwinkel en kan daarom geen prijzen tonen. De verkooppunten bepalen zelf hun prijzen. Neem contact op met een filiaal bij jou in de buurt en laat een offerte opmaken.

  Zijn de Agnes One-Step wandplaten momenteel in de aanbieding?

  Informeer voor huidige aanbiedingen en kortingsacties bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

  Wandplaten prijzen Agnes One-Step

 • Wij krijgen vaak vragen over de kosten van onze Agnes One-Step voorzetwand. Wil je weten hoeveel een voorzetwand met geluidsisolatie kost? Het antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de kosten van Agnes One-Step producten vind je in ons overzicht met meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt voor particulieren bij jou in de buurt.

  Kosten voorzetwand met geluidsisolatie

  Inhoud (Kosten voorzetwand geluidsisolatie)

  Hoeveel kost een voorzetwand met geluidsisolatie?

  De prijs van de Agnes One-Step wandpanelen hangt af van het formaat van de voorzetwanden, de afwerking en het isolatiemateriaal. Voor een prijs kun je daarom terecht bij een van onze (online) verkooppunten. Door middel van het contactformulier op de Agnes One-Step website kunnen wij je in contact brengen met een verkooppunt bij jou in de buurt. Wel zo makkelijk. Sommige aanbieders van Agnes One-Step voorzetwanden bieden onze producten ook online aan. Bekijk eens de sites van grote bouwmarkten zoals de Praxis, Karwei of de Gamma, voor een indicatie.

  Zijn de voorzetwanden met geluidsisolatie momenteel in de aanbieding?

  Voor aanbiedingen van onze voorzetwanden met geluidsisolatie verwijzen wij je graag door naar een van onze (online) verkooppunten. Bekijk regelmatig de websites en hou de folders van de grootste doe het zelf zaken en bouwmarkten in de gaten voor recente aanbiedingen.

  Voorzetwand_geluidsisolatie

 • Agnes wand– en plafondplaten zijn afwasbaar met water en schoonmaakmiddelen, gebruik geen agressieve middelen.

 • Ja, dat kan. Agnes wand– en plafondplaten kunnen tegen een warmte van 100 graden Celsius. Specifiek voor het gebruik van inbouwspots verwijzen wij je graag naar een dealer van de gewenste lampen. Dit gericht op warmte productie van de spot en de mogelijkheid tot isolatie.

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox