Algemeen

Algemeen

 • Het nadeel van klassieke wandpanelen is dat ze al snel een goedkope uitstraling hebben. Dat probleem is met de wandpanelen en scheidingswanden van Agnes One-Step volledig verdwenen. Hoe dat kan? Onze panelen zijn van hoogwaardige materialen en kunnen prima tegen een stootje. Ook hebben we speciale wandpanelen met isolerende of vochtwerende functies. Benieuwd? Lees dan hieronder meer over de opties en verbaas jezelf over de combinaties die mogelijk zijn met de wandpanelen van Agnes .

  Een handige room divider

  Veel room dividers lijken meer op een kast en zorgen wel dat de kamer in twee helften wordt gedeeld, maar sluiten deze niet helemaal af. Met een Agnes One-Step wandpaneel is dit niet het geval. De gehele kamer wordt van plafond tot aan vloer afgesloten wat ook het geluiddempend effect versterkt. In dit paneel kun je eventueel nog uitsparingen maken voor bijvoorbeeld een tv of een open raam om achter het keukenblok te plaatsen.

  Schilderen

  De standaardkleur van wandpanelen van Agnes One-Step is wit. Toch kun je deze basiskleur ook prima schilderen als je liever een ander kleurtje hebt. Gebruik hiervoor wel acrylverf en zorg dat het oppervlakte bij voorkeur eerst overgeschilderd wordt met een primer en goed schoongemaakt is. Ga je je wandpanelen schilderen? Zorg dan dat je altijd in een opgeruimde kamer werkt en kijk uit voor lopers of spatten op de vloer.

  Een wand onder het dak

  Heeft je huis een schuin dak en weet je niet wat je met de beschikbare ruimte onder dit dak moet doen? Dan kun je wandpanelen ook toepassen om onder dit dak een muur te maken. Door de panelen zo toe te passen als een wand, ontstaat er als het ware een extra kast. Handig om spullen op te ruimen. Omdat niet ieder dak eenzelfde hellingshoek heeft, kun je de panelen op maat zagen. Kun je een helpend handje gebruiken? Raadpleeg dan onze klushulp voor het monteren van de wandpanelen.

  Wandpanelen creatief toepassen

  Plek voor je tv

  Omdat er tussen de panelen en het rachelwerk een open ruimte is, kun je in deze ruimte mooi de kabels van je televisie wegwerken. Let op: de panelen zelf hebben geen draagkracht, maar het rachelwerk wel. De gaten van het ophangsysteem voor je tv boor je door de wandpanelen heen in het rachelhout. Teken dit wel eerst even goed af. Vervolgens werk je de kabels van de tv achter het paneel weg. Op die manier heb je je eigen ogenschijnlijk draadloze tv.

  Ook diagonaal te plaatsen

  Wanneer je op een appartementje woont en moet woekeren met de ruimte kan een wandpaneel een slimme en snelle oplossing zijn. Ook als je op je zolder graag meer ruimte wil creëren kun je met een scheidingswand effectief een nieuwe ruimte maken. Handig als je een nieuw plafond wil aanleggen of voor de kinderen wat extra speelruimte zoekt. De panelen zijn eenvoudig op maat te zagen en vragen verder geen afwerking of onderhoud.

 • Mensen die hun huis willen voorzien van een strakke wand huren daar vaak een stucadoor voor in. Maar wist je dat dit niet per se noodzakelijk is? Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven om je wanden er fris en strak uit te laten zien zonder dat er stucwerk aan te pas komt. Wij zetten voor jou alle tips op een rijtje. Bekijk hieronder hoe jij strakke wanden in je woning of bedrijf kunt krijgen zonder het inhuren van bouwvakkers of stucadoors.

  De verschillende alternatieven voor stuccen

  Zeker wanneer je woning of bedrijfsruimte snel opgeleverd dient te worden is het verstandig om eens over de verschillende alternatieven voor stuccen na te denken. Hoewel stuccen een strak resultaat geeft is het lang niet altijd de snelste manier. Ga voor jezelf na of het echt nodig is dat er stucwerk wordt geplaatst. Met een likje verf of een emmer latex kom je namelijk al een heel eind. Misschien is het dan een idee om eens te denken aan kant-en-klare wandpanelen zoals de Agnes One Step die makkelijk en snel te bevestigen zijn. Naast het inhuren van een stucadoor of schilder, bespaar je ook nog eens geld op de product- en materiaalkosten omdat je de wandpanelen makkelijk zelf kunt installeren.

  Wandpanelen: een prima oplossing

  Het installeren van wandpanelen is dus een makkelijkere en snellere oplossing dan het inhuren van een stucadoor. Toch is het belangrijk om, voordat je gaat beginnen met het plaatsen van wandpanelen, altijd eerst de exacte afmetingen van de ruimte op te meten zodat de wandpanelen ook daadwerkelijk passen. Houd daarbij ook rekening met de hoeveelheid: hoeveel panelen heb je precies nodig? Mocht je er te weinig hebben dan is ook dat zeker geen probleem. Via onze website heb je makkelijk en eenvoudig een prima oplossing voor het stuccen gevonden.

  Allerlei kleuren

  Stucwerk is vaak wit. Een mooie neutrale kleur op je muren die je kamer of kantoor een rustige uitstraling geven. Als je liever een kleurtje op je muren wil is dat ook zeker geen probleem. Als je kiest voor een alternatief voor stucwerk zoals de Agnes One Step wandplaten is het nog eenvoudiger. Deze wandpanelen zijn in eerste instantie wit, maar kunnen prima in de door jouw gewenste kleur worden geschilderd. Bovendien zijn ze slijtvast en kunnen ze prima tegen een stootje. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

  De mogelijkheden

  Benieuwd naar een alternatief voor stucwerk in huis? Bekijk de mogelijkheden van Agnes. Wij hebben voor iedere afmeting een passend antwoord. Bestel vandaag nog jouw alternatief voor stucwerk. Als je nog twijfelt of je wel of geen wandplaten moet laten plaatsen is dat zeker geen probleem, eventueel kun je dit ook zelf doen. Raadpleeg hiervoor onze klushulp. Neem contact met ons op en laat je bijstaan met ons kundige advies en ervaring.

 • Wij krijgen vaak vragen over de prijzen van onze Agnes One-Step wandplaten. Wil je weten hoeveel een wandplaat van Agnes One-Step kost? Het antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de prijs van Agnes One-Step producten vind je in het onderstaande overzicht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

  Agnes wandplaten prijs

  Inhoud (Agnes wandplaten prijs)

  Wat is de prijs van Agnes One-Step wandplaten?

  De prijs van Agnes One-Step wandplaten hangt af van meerdere factoren, bijvoorbeeld het formaat en de afwerkfolie. De doe-het-zelf zaken en bouwmarkten bepalen zelf de prijzen van de producten. Voor een offerte kun je daarom contact opnemen met een verkooppunt bij jou in de buurt. Kijk dan op onze site voor een overzicht van alle verkooppunten.

  Waarom worden er geen prijzen op jullie website genoemd?

  Agnes One-Step heeft geen eigen webwinkel en kan daarom geen prijzen tonen. De verkooppunten bepalen zelf hun prijzen. Neem contact op met een filiaal bij jou in de buurt en laat een offerte opmaken.

  Zijn de Agnes One-Step wandplaten momenteel in de aanbieding?

  Informeer voor huidige aanbiedingen en kortingsacties bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

  Wandplaten prijzen Agnes One-Step

 • Wij krijgen vaak vragen over de kosten van onze Agnes One-Step voorzetwand. Wil je weten hoeveel een voorzetwand met geluidsisolatie kost? Het antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de kosten van Agnes One-Step producten vind je in ons overzicht met meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt voor particulieren bij jou in de buurt.

  Kosten voorzetwand met geluidsisolatie

  Inhoud (Kosten voorzetwand geluidsisolatie)

  Hoeveel kost een voorzetwand met geluidsisolatie?

  De prijs van de Agnes One-Step wandpanelen hangt af van het formaat van de voorzetwanden, de afwerking en het isolatiemateriaal. Voor een prijs kun je daarom terecht bij een van onze (online) verkooppunten. Door middel van het contactformulier op de Agnes One-Step website kunnen wij je in contact brengen met een verkooppunt bij jou in de buurt. Wel zo makkelijk. Sommige aanbieders van Agnes One-Step voorzetwanden bieden onze producten ook online aan. Bekijk eens de sites van grote bouwmarkten zoals de Praxis, Karwei of de Gamma, voor een indicatie.

  Zijn de voorzetwanden met geluidsisolatie momenteel in de aanbieding?

  Voor aanbiedingen van onze voorzetwanden met geluidsisolatie verwijzen wij je graag door naar een van onze (online) verkooppunten. Bekijk regelmatig de websites en hou de folders van de grootste doe het zelf zaken en bouwmarkten in de gaten voor recente aanbiedingen.

  Voorzetwand_geluidsisolatie

 • Agnes wand– en plafondplaten zijn afwasbaar met water en schoonmaakmiddelen, gebruik geen agressieve middelen.

 • Ja, dat kan. Agnes wand– en plafondplaten kunnen tegen een warmte van 100 graden Celsius. Specifiek voor het gebruik van inbouwspots verwijzen wij je graag naar een dealer van de gewenste lampen. Dit gericht op warmte productie van de spot en de mogelijkheid tot isolatie.

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox