Algemeen

Algemeen

 • Wij krijgen vaak vragen over de prijzen van onze Agnes One-Step wandplaten. Wil je weten hoeveel een wandplaat van Agnes One-Step kost? Het antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de prijs van Agnes One-Step producten vind je in het onderstaande overzicht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

  Agnes wandplaten prijs

  Inhoud (Agnes wandplaten prijs)

  Wat is de prijs van Agnes One-Step wandplaten?

  De prijs van Agnes One-Step wandplaten hangt af van meerdere factoren, bijvoorbeeld het formaat en de afwerkfolie. De doe-het-zelf zaken en bouwmarkten bepalen zelf de prijzen van de producten. Voor een offerte kun je daarom contact opnemen met een verkooppunt bij jou in de buurt. Kijk dan op onze site voor een overzicht van alle verkooppunten.

  Waarom worden er geen prijzen op jullie website genoemd?

  Agnes One-Step heeft geen eigen webwinkel en kan daarom geen prijzen tonen. De verkooppunten bepalen zelf hun prijzen. Neem contact op met een filiaal bij jou in de buurt en laat een offerte opmaken.

  Zijn de Agnes One-Step wandplaten momenteel in de aanbieding?

  Informeer voor huidige aanbiedingen en kortingsacties bij een verkooppunt bij jou in de buurt.

  Wandplaten prijzen Agnes One-Step

 • Wij krijgen vaak vragen over de kosten van onze Agnes One-Step voorzetwand. Wil je weten hoeveel een voorzetwand met geluidsisolatie kost? Het antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de kosten van Agnes One-Step producten vind je in ons overzicht met meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt voor particulieren bij jou in de buurt.

  Kosten voorzetwand met geluidsisolatie

  Inhoud (Kosten voorzetwand geluidsisolatie)

  Hoeveel kost een voorzetwand met geluidsisolatie?

  De prijs van de Agnes One-Step wandpanelen hangt af van het formaat van de voorzetwanden, de afwerking en het isolatiemateriaal. Voor een prijs kun je daarom terecht bij een van onze (online) verkooppunten. Door middel van het contactformulier op de Agnes One-Step website kunnen wij je in contact brengen met een verkooppunt bij jou in de buurt. Wel zo makkelijk. Sommige aanbieders van Agnes One-Step voorzetwanden bieden onze producten ook online aan. Bekijk eens de sites van grote bouwmarkten zoals de Praxis, Karwei of de Gamma, voor een indicatie.

  Zijn de voorzetwanden met geluidsisolatie momenteel in de aanbieding?

  Voor aanbiedingen van onze voorzetwanden met geluidsisolatie verwijzen wij je graag door naar een van onze (online) verkooppunten. Bekijk regelmatig de websites en hou de folders van de grootste doe het zelf zaken en bouwmarkten in de gaten voor recente aanbiedingen.

  Voorzetwand_geluidsisolatie

 • Agnes wand– en plafondplaten zijn afwasbaar met water en schoonmaakmiddelen, gebruik geen agressieve middelen.

 • Ja, dat kan. Agnes wand– en plafondplaten kunnen tegen een warmte van 100 graden Celsius. Specifiek voor het gebruik van inbouwspots verwijzen wij je graag naar een dealer van de gewenste lampen. Dit gericht op warmte productie van de spot en de mogelijkheid tot isolatie.

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox