Zijn er goede alternatieven voor stuccen?

Mensen die hun huis willen voorzien van een strakke wand huren daar vaak een stucadoor voor in. Maar wist je dat dit niet per se noodzakelijk is? Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven om je wanden er fris en strak uit te laten zien zonder dat er stucwerk aan te pas komt. Wij zetten voor jou alle tips op een rijtje. Bekijk hieronder hoe jij strakke wanden in je woning of bedrijf kunt krijgen zonder het inhuren van bouwvakkers of stucadoors.

De verschillende alternatieven voor stuccen

Zeker wanneer je woning of bedrijfsruimte snel opgeleverd dient te worden is het verstandig om eens over de verschillende alternatieven voor stuccen na te denken. Hoewel stuccen een strak resultaat geeft is het lang niet altijd de snelste manier. Ga voor jezelf na of het echt nodig is dat er stucwerk wordt geplaatst. Met een likje verf of een emmer latex kom je namelijk al een heel eind. Misschien is het dan een idee om eens te denken aan kant-en-klare wandpanelen zoals de Agnes One Step die makkelijk en snel te bevestigen zijn. Naast het inhuren van een stucadoor of schilder, bespaar je ook nog eens geld op de product- en materiaalkosten omdat je de wandpanelen makkelijk zelf kunt installeren.

Wandpanelen: een prima oplossing

Het installeren van wandpanelen is dus een makkelijkere en snellere oplossing dan het inhuren van een stucadoor. Toch is het belangrijk om, voordat je gaat beginnen met het plaatsen van wandpanelen, altijd eerst de exacte afmetingen van de ruimte op te meten zodat de wandpanelen ook daadwerkelijk passen. Houd daarbij ook rekening met de hoeveelheid: hoeveel panelen heb je precies nodig? Mocht je er te weinig hebben dan is ook dat zeker geen probleem. Via onze website heb je makkelijk en eenvoudig een prima oplossing voor het stuccen gevonden.

Allerlei kleuren

Stucwerk is vaak wit. Een mooie neutrale kleur op je muren die je kamer of kantoor een rustige uitstraling geven. Als je liever een kleurtje op je muren wil is dat ook zeker geen probleem. Als je kiest voor een alternatief voor stucwerk zoals de Agnes One Step wandplaten is het nog eenvoudiger. Deze wandpanelen zijn in eerste instantie wit, maar kunnen prima in de door jouw gewenste kleur worden geschilderd. Bovendien zijn ze slijtvast en kunnen ze prima tegen een stootje. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

De mogelijkheden

Benieuwd naar een alternatief voor stucwerk in huis? Bekijk de mogelijkheden van Agnes. Wij hebben voor iedere afmeting een passend antwoord. Bestel vandaag nog jouw alternatief voor stucwerk. Als je nog twijfelt of je wel of geen wandplaten moet laten plaatsen is dat zeker geen probleem, eventueel kun je dit ook zelf doen. Raadpleeg hiervoor onze klushulp. Neem contact met ons op en laat je bijstaan met ons kundige advies en ervaring.

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox