In welke situaties kies je voor Agnes?

De wandpanelen van Agnes One Step: veelzijdig, makkelijk te installeren en bovenal scherp geprijsd. Als handig wandpaneel heb je binnen no time een nieuwe muur, scheidingswand of tussenoplossing bij het verbouwen of opknappen van je woning. Maar in welke situaties kun je onze wandpanelen eigenlijk toepassen? In dit blog vertellen we jou graag meer over de verschillende mogelijkheden. Koop jouw Agnes One-Step wandpanelen bij de dichtstbijzijnde dealer en monteer vandaag nog jouw nieuwe wandpanelen.

Snel en makkelijk

Wil je snel en makkelijk een extra wand plaatsen? Dankzij de doe-het-zelf en kant-en-klare wandpanelen heb je binnen een dag een nieuwe wand geplaatst. Ze kunnen prima tegen een stootje en zijn bovendien al voorbehandeld geleverd, zodat er geen stuc- of schilderwerk nodig is. Let wel: onze panelen kun je niet als vervanging van een draagmuur gebruiken. Daar zijn de plaatsen te dun voor. Wel kun je de wandpanelen voor de draagmuur plaatsen. Met een lengte van maximaal 260 cm kunnen ze in de hoogste, standaard kamers worden gebruikt.

Herinrichting

Ben je na verloop van tijd uitgekeken op je muur? Tijd voor iets anders? Dan kun je onze panelen plaatsen als room divider om je woning een nieuw soort aanzicht te geven. Voordeel: het materiaal is zo stevig dat je er zonder problemen een tv-paneel in kunt installeren!

Gezinsuitbreiding

Verwachten jij en je partner een kind? Dan kan het nog al eens voorkomen dat je ruimte moet maken voor de komst van je kleintje. Zeker wanneer je al niet zoveel ruimte meer tot je beschikking hebt, kun je het eens proberen om de wandpanelen van Agnes gebruiken om een afscheiding in de kamer te maken. Ook als het kind ouder wordt en een eigen kamer krijgt, kun je op die manier op een snelle en handige manier extra ruimte creëren.

Een kinderkamer creeer je in een stap

Renovatie

Ben je van plan om je woning te renoveren, maar blijf je wel in je huidige huis wonen? Dan kunnen de wandpanelen een tussenoplossing zijn terwijl er een muur van harder of steviger materiaal opgetrokken wordt. In dat geval kun je de wandpanelen weer losschroeven en op elkaar stapelen om te bewaren. Of je kiest ervoor om de panelen te laten hangen en geen nieuwe muur op te trekken, onze producten doen namelijk niet onder voor een muur uit steen! En kunnen eveneens geluidsdicht of isolerend zijn.

Helpende hand: kun je wel wat hulp gebruiken? Gebruik dan de klushulp om de oppervlaktes en benodigde panelen te berekenen.

Klinkt mooi allemaal, maar waar koop ik de wandpanelen?

Zoals je misschien hebt ontdekt, kun je de wandpanelen niet via onze website kopen. Om jouw pakket panelen aan te schaffen dien je naar een van de verkooppunten te gaan. Dit zijn doorgaans de betere bouwmarkten of doe-het-zelf-zaken bij jou in de buurt. Het personeel hier geeft je bovendien praktische tips of advies als je nog vragen hebt over de installatie. Kijk anders ook op onze website waar jouw prangende vraag misschien tussen de veelgestelde vragen staat.

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox