Kant en klare plafond en wandplaten van Agnes One-Step: eenvoudig en snel te monteren?

Het Agnes One-Step assortiment bestaat uit plafond platen, die je onder het plafond kunt bevestigen, en wandplaten. Kenmerkend voor dit assortiment is dat de platen eenvoudig en snel kunnen worden geplaatst, zonder dat schilderen of stukadoren nodig is.

Wil jij meer weten over de plafond en wandplaten van Agnes One-Step? Bekijk snel ons meest gestelde vragen overzicht over Agnes One-Step wand en plafondplaten. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

Plafond en wandplaten

Inhoud (Plafond en wandplaten)

Wat zijn Agnes One-Step plafond en wandplaten

Het Agnes One-Step assortiment bestaat uit plafond platen, die je onder het plafond kunt bevestigen, en wandplaten. Kenmerkend voor dit assortiment is dat de platen eenvoudig en snel kunnen worden geplaatst, zonder dat schilderen of stukadoren nodig is. Je kunt de opgefriste ruimte dus direct weer in gebruik nemen. De Agnes One-Step wand en plafondplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, en te decoreren met sierlijsten en ornamenten die even eenvoudig te bevestigen zijn.

Hoe monteer je Agnes One-Step plafondplaten?

Het mooiste resultaat krijg je door de plafondplaten verspringend aan te brengen. Om dit te bereiken plaats je eerst het rachelwerk direct op de balken of het bestaande plafond. De platen hebben rondom Tong en Groef, en kun je daarom onzichtbaar vastnieten, schroeven of vastspijkeren.  Vervolgens kun je de plafondplaten afwerken met een afwerklijst of ornament, die je eveneens eenvoudig vastspijkert of lijmt.

Hoe installeer je Agnes One-Step wandplaten?

Voor plaatsing van de Agnes One-Step wandplaten zorg je ervoor dat de tussenmuur goed is afgewerkt. Bij een betonnen muur is het aan te raden om van tevoren een rachelwerk van latten aan te brengen waartegen de wandplaten kunnen worden geplaatst. Vervolgens kun je de platen bevestigen door ze d.m.v. nieten, schroeven of spijkeren te bevestigen. Let op: sla het bevestigingsmateriaal niet te diep in de groeven want dan zouden er beschadigingen kunnen ontstaan.

Waar zijn de Agnes One-Step plafond en wandplaten verkrijgbaar?

Op de Agnes One-Step site kun je gemakkelijk en snel een verkooppunt vinden bij jou in de buurt.

Plafond en wandplaten

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox