Voorzetwand tegen geluid, welke mogelijkheden zijn er?

Voorzetwanden van Agnes One-Step zijn de oplossing voor jouw gehorige ruimtes. Je plaatst eenvoudig en snel een isolatiewand, die niet geschilderd of gestukadoord hoeft te worden, en kunt de ruimte dus direct weer in gebruik nemen.

Voorzetwanden kunnen ook worden geplaatst met als doel geluidsisolatie van een ruimte. Bekijk snel ons veel gestelde vragen overzicht en ontdek hoe de voorzetwanden van Agnes One-Step je kunnen helpen om geluiden minder hoorbaar te maken. Heb jij een andere vraag? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

Geluid voorzetwand

Inhoud (Voorzetwand tegen geluid)

Kunnen jullie voorzetwanden ook worden gebruikt tegen geluid?

Voorzetwanden van Agnes One-Step zijn de oplossing voor jouw gehorige ruimtes. Je plaatst eenvoudig en snel een isolatiewand, die niet geschilderd of gestukadoord hoeft te worden, en kunt de ruimte dus direct weer in gebruik nemen. Doordat je de voorzetwanden tegen een rachelwerk plaatst, is er voldoende ruimte om hiertussen isolatiemateriaal aan te brengen. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat het geluid wordt gedempt. Geluidsoverlast wordt namelijk vaak veroorzaakt door de overdracht van geluidstrillingen via de muur. Door een akoestische muur te creëren, die niet rechtstreeks in contact staat met de eigenlijke muur, worden deze trillingen minder gemakkelijk door gegeven.

Hoe monteer je voorzetwanden tegen geluid?

Voor plaatsing van de Agnes One-Step isolatie wandplaten zorg je ervoor dat de tussenmuur goed is afgewerkt. Vervolgens plaats je een rachelwerk van latten tegen je muur, waartussen je isolatiemateriaal bevestigd. Dit isolatiemateriaal zal uiteindelijk de demping van geluid als gevolg hebben. Vervolgens kun je de platen aan het rachelwerk bevestigen door ze d.m.v. nieten, schroeven of spijkeren te bevestigen.

Waar zijn de Agnes One-Step voorzetwanden verkrijgbaar?

Agnes One-Step voorzetwanden zijn door heel Nederland verkrijgbaar, ook bij je in de buurt. Op de Agnes One-Step site kun je gemakkelijk en snel een verkooppunt vinden bij jou in de buurt.

Voorzetwand geluid

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox