Het plaatsen van wandpanelen in je keuken. Wat zijn de mogelijkheden?

Agnes One-Step wandpanelen zijn licht, stevig en eenvoudig te monteren en daarom geschikt voor iedere ruimte, waaronder de keuken.

Op zoek naar wandpanelen voor in de keuken? De wandpanelen van Agnes One-Step zijn geschikt voor plaatsing in de keuken en kunnen eventueel zelf op maat worden gezaagd. Zo creëer je eenvoudig een mooie stijlvolle afscheiding tussen je keuken en je woonkamer. Wil je meer weten over het plaatsen van wandpanelen in je keuken? Bekijk dan snel ons overzicht met meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag omtrent keuken wandpanelen? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Agnes One-Step verkooppunt.

 

Keuken wandpaneel

Inhoud (Wandpanelen keuken)

Kunnen Agnes One-Step wandpanelen ook in de keuken worden geplaatst?

Agnes One-Step wandpanelen zijn licht, stevig en eenvoudig te monteren en daarom geschikt voor iedere ruimte, waaronder de keuken. De wandpanelen zijn al afgewerkt en hebben een gladde structuur. Daardoor is een wandpaneel keuken dus gemakkelijk schoon te maken, wat met name in een keuken geen overbodige luxe is. Spetters tijdens het koken veeg je zo weer weg. Door de toplaag op de wandpanelen zijn de panelen daarnaast ook vochtbestendig.

Waar zijn jullie wandpanelen voor in de keuken verkrijgbaar?

Als je interesse hebt in het plaatsen van een wandplaat in je keuken, ben je bij Agnes aan het juiste adres. Online kun je al wat inspiratie op doen om te kijken welke keuken wandpanelen het beste bij jouw situatie passen. Agnes One-Step wandpanelen zijn verkrijgbaar bij onze dealers. Kijk op onze site om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden en geef jouw keuken wanden een boost!

Keuken wandpanelen

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox