Vochtbestendige plafondplaten voor in de badkamer?

De plafondplaten van Agnes One-Step kunnen in vrijwel iedere ruimte worden geplaatst.

De plafondplaten van Agnes One-Step kunnen ook in de badkamer worden geplaatst. Wil je hier meer over te weten komen? Lees dan snel onze meest gestelde vragen over badkamer platfondplaten. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

Plafondplaten vocht bestendig

Inhoud (Plafondplaten voor badkamer)

Kunnen plafondplaten van Agnes One-Step ook in de badkamer worden geplaatst?

De plafondplaten van Agnes One-Step kunnen in vrijwel iedere ruimte worden geplaatst. De plafondplaten worden makkelijk tegen het oorspronkelijke plafond of de balken gespijkerd, geschroefd of geniet. Het plaatsen van de gipsplaten aan het plafond van de badkamer is snel gedaan en er hoeft niets meer afgewerkt te worden. Nog dezelfde dag kun jij alweer gebruik maken van jouw badkamer.

Zijn de plafondplaten voor in de badkamer vochtbestendig?

Agnes One-Step heeft ook vochtwerende Pvc-vrije gefolieerde plafondplaten in het assortiment. De folie voorkomt tevens dat de houten basis vochtig wordt en waterdruppels en vocht veeg je gemakkelijk weg. De folie is zowel decoratief en praktisch en er zijn verschillende structuren beschikbaar. Zo behoud je de kwaliteit van je plafondpanelen badkamer en is vocht snel weggewerkt.

Vochtbestendige plafondplaten voor jouw badkamer

Wil je jouw badkamer omtoveren tot een oase van ontspanning? Ontdek dan onze vochtbestendige plafondplaten speciaal ontworpen voor badkamers bij Agnes! Deze plafondplaten bieden de ideale oplossing voor een duurzame en sfeervolle badkamerinrichting. Dankzij hun vochtbestendige eigenschappen zijn ze bestand tegen de uitdagingen van een vochtige omgeving, zoals condens en damp. Hierdoor blijven ze jarenlang in topconditie zonder te vervormen of aangetast te worden.

Met deze houten plafondplaten geef je jouw badkamer een warme en gezellige uitstraling, waardoor je een spa-achtige sfeer creëert waarin je helemaal kunt ontspannen. Kies voor de duurzaamheid en esthetiek van onze vochtbestendige plafondplaten en maak van jouw badkamer een plek waar je elke dag van zult genieten!

Hoeveel kosten plafondplaten voor in de badkamer?

De prijs van plafondplaten voor in de badkamer hangt onder andere af van de afmetingen en de afwerking. Kom naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

Waar zijn plafondplaten voor in de badkamer verkrijgbaar?

De Agnes One-Step One-Step vochtwerende plafondplaten voor in de badkamer zijn verkrijgbaar bij doe het zelf zaken en bouwmarkten door heel Nederland, waaronder Formido, Gamma, Karwei en de Praxis. Bekijk hier al onze verkooppunten en kom langs voor vrijblijvend advies.

Badkamer plafondplaten

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox