Vochtbestendige plafondplaten voor in de badkamer?

De plafondplaten van Agnes One-Step kunnen in vrijwel iedere ruimte worden geplaatst.

De plafondplaten van Agnes One-Step kunnen ook in de badkamer worden geplaatst. Wil je hier meer over te weten komen? Lees dan snel onze meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

Plafondplaten vocht bestendig

Inhoud (Plafondplaten voor badkamer)

Kunnen plafondplaten van Agnes One-Step ook in de badkamer worden geplaatst?

De plafondplaten van Agnes One-Step kunnen in vrijwel iedere ruimte worden geplaatst. De plafondplaten worden makkelijk tegen het oorspronkelijke plafond of de balken gespijkerd, geschroefd of geniet. Het plaatsen is snel gedaan en er hoeft niets meer afgewerkt te worden. Nog dezelfde dag kun jij alweer gebruik maken van jouw badkamer.

Zijn de plafondplaten voor in de badkamer vochtbestendig?

Agnes One-Step heeft ook vochtwerende Pvc-vrije gefolieerde plafondplaten in het assortiment. De folie voorkomt tevens dat de houten basis vochtig wordt en waterdruppels en vocht veeg je gemakkelijk weg. De folie is zowel decoratief en praktisch en er zijn verschillende structuren beschikbaar.

Hoeveel kosten plafondplaten voor in de badkamer?

De prijs van plafondplaten voor in de badkamer hangt onder andere af van de afmetingen en de afwerking. Kom naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

Waar zijn plafondplaten voor in de badkamer verkrijgbaar?

De Agnes One-Step One-Step vochtwerende plafondplaten voor in de badkamer zijn verkrijgbaar bij doe het zelf zaken en bouwmarkten door heel Nederland, waaronder Formido, Gamma, Karwei en de Praxis. Bekijk hier al onze verkooppunten en kom langs voor vrijblijvend advies.

Badkamer plafondplaten

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox