Wand en plafondplaten. Wat zijn de mogelijkheden?

Wandplaten kun je gebruiken om snel en eenvoudig een wand te bekleden, of om een scheidingsmuur te creëren.

Heb jij een vraag over onze wand en plafondplaten? In deze sectie beantwoorden wij de meest gestelde vragen over wand en plafondplaten. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze Agnes One-Step verkooppunten.


Wand en plafondplaten

Inhoud (Wand en plafondplaten)

Zijn jullie wand en plafondplaten gemaakt van hout?

Agnes One-Step wand en plafondplaten zijn gemaakt op basis van spaanplaat met daarop een toplaag van kunststof decorfolie. De plafondplaten zijn PEFC-gecertificeerd, wat wil zeggen dat de houtvezels afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen.

Voor welke toepassingen kan ik wand en plafondplaten gebruiken?

Wandplaten kun je gebruiken om snel en eenvoudig een wand te bekleden, of om een scheidingsmuur te creëren. Plafondplaten zijn geschikt voor het verlagen of het bedekken van je huidige plafond. Soms is het stucwerk niet mooi gedaan of is het plafond om een andere reden niet langer mooi meer. Het plaatsen van een plafondplaat is dan een makkelijke en mooie oplossing.

Waar zijn Agnes One-Step wand en plafondplaten verkrijgbaar?

Onze wand en plafondplaten vind je bij een van de Agnes verkooppunten. Agnes One-Step is bij veel bouwmarkten door heel Nederland verkrijgbaar. Vind hier een verkooppunt bij jou in buurt.

Kan ik de wand en plafondplaten ook online bestellen?

Agnes One-Step heeft zelf geen webwinkel en de wand en plafondplaten zijn dan ook helaas niet te bestellen via deze website. Het Agnes One-Step assortiment vind je bij onze verkooppunten, die de producten ook steeds vaker online aanbieden. Zo heb je jouw wand en plafondplaten toch nog snel bij jou thuis.

Wat zijn de formaten van de wand en plafondplaten?

De plafondplaten zijn verkrijgbaar in de afmetingen 60 x 60 x 1,2 cm en 60 x 120 x 1,2 cm. De wandplaten zijn verkrijgbaar in de afmeting 60 x 260 x 1,2 cm. Natuurlijk zijn de platen ook op maat te zagen, zodat ze perfect in jouw ruimte passen.

Wand en plafondplaten

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox