Sierlijsten en ornamenten als decoratief element aan je plafond toevoegen?

Afwerklijsten zorgen voor een mooiere overgang tussen je plafond en de muren. Onze modellen variëren van strak modern tot stijlvol klassiek.

Onze sierlijsten en ornamenten zijn kwalitatief hoogwaardige elementen voor aan je plafond. Wil je misschien een sierlijst of ornament aan je plafond maar zit je nog met enkele vragen? Lees dan snel verder voor de antwoorden op onze meest gestelde vragen. Andere vraag? Neem contact op met een van de dichtstbijzijnde Agnes One-Step verkooppunten of via het contactformulier.

Ornamenten en sierlijsten

Inhoud (Sierlijsten en ornamenten)

Hebben jullie sierlijsten en ornamenten in jullie assortiment?

Ja, wij hebben verschillende soorten sierlijsten en ornamenten in ons assortiment. Afwerklijsten zorgen voor een mooiere overgang tussen je plafond en de muren. Onze modellen variëren van strak modern tot stijlvol klassiek. Voor ieder interieur is een bijpassende sierlijst verkrijgbaar. Om je plafond helemaal af te maken zou je ook nog voor een klassiek ornament kunnen kiezen. Bekijk ons complete assortiment in onze digitale brochure.

Van welk materiaal zijn de sierlijsten en ornamenten gemaakt?

De sierlijsten en ornamenten zijn gemaakt van PEFC gecertificeerd MDF; een board van geperste houtvezels afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Zijn jullie sierlijsten en ornamenten makkelijk te schilderen?

Onze sierlijsten worden kant en klaar geleverd en hoeven daarom in principe niet overgeschilderd te worden. Maar, door de gladde afwerking zou dit wel heel makkelijk kunnen. Als je over een paar jaar een plafond wenst over te verven is dit met zowel de plafondplaten als de sierlijsten en ornamenten van Agnes One-Step geen enkel probleem.

Kan iedereen de sierlijsten en ornamenten aan het plafond bevestigen?

Het is niet moeilijk om zelf sierlijsten te plaatsen. Het beste kun je ze in verstek zagen, dus met een hoek van 45. En vervolgens bevestig je ze moeiteloos met nieten, spijkers of schroeven.

Ornamenten en sierlijsten

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox