Welke kleuren zijn er voor een Agnes wandpaneel?

Wandpanelen van Agnes zijn een strakke en mooie afwerking als je op zoek bent naar een snelle oplossing om een wand te plaatsen. Met de handige wandpanelen heb je zo een tussenmuur in je kamer of een strakke room divider die de kamer netjes opdeelt in twee delen. De wandpanelen van Agnes hebben vaste afmetingen en passen in ieder soort woning: van een zolder van een klassieke woning tot het creëren van een werkkamer in een nieuwbouwwoning. Benieuwd in welke kleuren de Agnes wandpanelen verkrijgbaar zijn en of ze eventueel overgeschilderd kunnen worden? Wij geven hieronder het antwoord op je vraag.

Agnes wandpanelen en kleuren

De wandpanelen van Agnes worden standaard geleverd in het wit. Je kunt er echter nog voor kiezen of je wel of geen structuur op de wandpanelen wil hebben. Wil je liever een hip kleurtje aan de wandpanelen geven? Dat kan! Onze wandpanelen zijn eenvoudig te beschilderen in alle wenselijke kleuren. Wil je dus een mooie strakke blauwe muur? Dan kun je de wandpanelen van Agnes daar prima voor gebruiken. Wil je een nog strakkere afwerking? Dan kun je ook diverse soorten plinten tegen de wandpanelen van Agnes plaatsen. Hierdoor krijgt het geheel een mooi afgewerkt uiterlijk. Ook de plint kun je schilderen in de door jou gewenste kleur.

Eigenschappen Agnes wandpanelen

Een van de handige eigenschappen van de Agnes wandpanelen is dat ze volledig zelfstandig te installeren zijn. Dankzij een handige gebruikshandleiding heb je panelen in een handomdraai geplaatst. Niet alleen op een rechte muur trouwens; ook op een schuine wand op zolder kun je de wandpanelen van Agnes prima toepassen. Bekijk hier natuurlijk altijd wel even de juiste afmetingen en verschillende hoeken voor, zodat je zeker weet dat de wandpanelen ook echt passen. De wandpanelen van Agnes zijn van duurzame materialen gemaakt die voor een lange tijd mee kunnen gaan. Wil je optimaal genieten van je nieuwe wanden van Agnes? Zorg dan dat de ruimte waarin je ze plaatst (en eventueel ook schildert) goed geventileerd is. Het valt sowieso aan te raden om de panelen eerst te laten rusten voordat je ze gaat installeren. Voor het laten rusten van de panelen is een dag voldoende.

De kwaliteit van Agnes zelf ervaren

De wandpanelen en plafondplaten van Agnes zijn zelf eenvoudig te installeren en eventueel te bewerken. Door deze flexibele materialen heb je een wand die je makkelijk kunt plaatsen en eventueel weer kunt verwijderen. Doordat ze in allerlei kleuren te schilderen zijn, kun je er eigenlijk alle kanten mee uit. Kijk voor meer informatie op onze website. Je kunt de wandpanelen en plafondplaten kopen in de betere bouwmarkten en bouwspeciaalzaken. Benieuwd hoe je deze platen installeert? Bekijk hier onze handige online klushulp.

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox