Het plafond glad maken met plafondpanelen van Agnes One-Step?

Agnes One-Step heeft plafondplaten in het assortiment met verschillende afwerkingen, waaronder glad.

Een plafond glad maken? Soms oogt het ruimtelijker om een grillig plafond glad te maken. Met de plafondpanelen van Agnes One-Step is dit mogelijk. Wil je meer weten over het plaatsen van de plafondpanelen van Agnes One-Step? Bekijk dan snel onze meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Agnes One-Step verkooppunt.

 

Een plafond glad maken

Inhoud (Plafond glad maken)

Biedt Agnes One-Step mogelijkheden om het plafond glad te maken?

Agnes One-Step heeft plafondplaten in het assortiment met verschillende afwerkingen, waaronder glad. Wil jij van je ruwe plafond af? Dan ben je bij Agnes One-Step aan het juiste adres. De plafondpanelen hebben een basis van spaanplaat en zijn afgewerkt met een gladde of decoratieve folie. Zo heb je gemakkelijk en snel een nieuwe bekleding van je plafond.

Wat zijn de voordelen van de plafondplaten van Agnes One-Step?

Het grootste voordeel van de plafondplaten van Agnes One-Step is dat ze in praktisch iedere ruimte gemakkelijk kunnen worden gemonteerd, en dat dit monteren bijna geen overlast veroorzaakt. De panelen kunnen droog op de plafonds worden aangebracht en behoeven geen enkele afwerking. Je kunt de ruimte dus onmiddellijk na het plaatsen weer in gebruik nemen. Een ander voordeel is de keus uit verschillende dessins waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om je plafond glad te maken of een gestucte uitstraling te geven.   

Hoe maak je je plafond glad met de plafondpanelen van Agnes One-Step?

Bestel bij een verkooppunt bij jou in de buurt plafondpanelen met een gladde afwerking. Om deze plafondpanelen te bevestigen plaats je eerst een regelwerk van latten. Dwars op de balken of direct op een bestaand plafond. Hier tegenaan plaats je de platen die voorzien zijn van tong en groef en door middel van nieten en spijkeren kunnen worden bevestigd. En klaar is jouw gladde plafond.

Een plafond glad maken

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox