Kun je scheidingswanden zonder boren bevestigen?

De One-Step wandsystemen van Agnes zijn zonder te boren te bevestigen. Doordat de platen voorzien zijn van messing en groef kun je ze eenvoudig in elkaar schroeven of nieten.

Een scheidingswand zonder boren bevestigen? Wij krijgen daar veel vragen over. Lees hieronder de antwoorden op onze meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bezoek een van de Agnes One-Step verkooppunten bij jou in de buurt.

Zonder boren scheidingswand

Inhoud (Scheidingswand zonder boren)

Zijn de scheidingswanden zonder boren te bevestigen?

De One-Step wandsystemen van Agnes zijn zonder te boren te bevestigen. Doordat de platen voorzien zijn van messing en groef kun je ze eenvoudig in elkaar schroeven of nieten. Let er wel op dat de koppen op de wand blijven liggen.

Hoe bevestig je Agnes One-Step scheidingswanden?

Agnes One-Step scheidingswanden bevestig je makkelijk en snel zonder dat daar een boormachine aan te pas komt. Wat heb je allemaal nodig voor het bevestigen van de Agnes One-Step scheidingswanden? Agnes One-Step plafondplaten, isolatiemateriaal, een zaag, houten balken siliconenkit, spijkers schroeven of nieten en afwerklijsten. Scheidingswanden monteer je door eerst een framewerk van latten te maken. Tussen deze latten bevestig je isoleertegels, voor extra stevigheid. Vervolgens spijker of niet je de scheidingswanden vast aan het frame.

Hebben jullie online instructievideo’s over het bevestigen van scheidingswanden zonder te boren?

Wij hebben online instructievideo’s en handleidingen die het monteren van de Agnes One-Step scheidingswanden nog makkelijk maken. Bekijk hier de instructievideo waarin voor wordt gedaan hoe je het beste je wandplaten kunt plaatsen.

Scheidingswanden zonder boren

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox