Zoek jij een scheidingswand met schuifdeuren? Bekijk de mogelijkheden.

De wanden van Agnes One-Step hebben niet veel draagkracht. Om het gemakkelijk te monteren systeem mogelijk te maken hebben we de planken zo dun en licht mogelijk gehouden.

Vaak krijgen wij de vraag of er ook schuifdeuren in de scheidingswanden kunnen worden geplaatst. Lees snel verder voor het antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de Agnes One-Step scheidingswanden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met een verkooppunt voor particulieren bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

 

Scheidingswand voor schuifdeuren

Inhoud (Scheidingswand met schuifdeur)

Kunnen er schuifdeuren in een scheidingswand van Agnes One-Step worden geplaatst?

De wanden van Agnes One-Step hebben niet veel draagkracht. Om het gemakkelijk te monteren systeem mogelijk te maken hebben we de planken zo dun en licht mogelijk gehouden. Om deze reden is het dan ook niet mogelijk om zware schuifdeuren in de scheidingswand te bevestigen. Het is echter wel mogelijk om een paar wandpanelen minder te plaatsen en op deze manier een doorgang te creëren.

Zijn er alternatieven voor een scheidingswand met schuifdeuren?

Ja, met onze scheidingswanden is het mogelijk om een doorgang te maken door een of twee wandpanelen minder te plaatsen. De wandpanelen zijn kant en klaar en mooi af te werken met de bijpassende lijstwerken van Agnes One-Step. Binnen een dag is je scheidingswand met doorgang af.

Scheidingsdeuren schuifdeuren

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox