Is het ook mogelijk om een deur in de scheidingswand te maken?

Agnes One-Step wandpanelen zijn geschikt als alternatief voor wanden die geen draagvermogen hebben. Hierdoor is het niet mogelijk om een deur in een Agnes One-Step wandpaneel te plaatsen.

Een deur in een scheidingswand maken? Agnes One-Step heeft muurplaten in het assortiment waarmee je eenvoudig zelf een scheidingswand maakt. Vaak krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om een deur in deze scheidingswand te maken. In deze sectie beantwoorden wij deze vraag en enkele andere vragen over onze scheidingswanden. Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze Agnes One-Step verkooppunten.

Scheidingswand deur

Inhoud (Deur in scheidingswand)

Kan ik een deur in de scheidingswand maken?

Agnes One-Step wandpanelen zijn geschikt als alternatief voor wanden die geen draagvermogen hebben. Hierdoor is het niet mogelijk om een deur in een Agnes One-Step wandpaneel te plaatsen. Een doorgang kan je eenvoudig creëren door de panelen niet tot en met de muur te plaatsen. Een ander alternatief is dat je een stevige muur laat plaatsen, bijvoorbeeld van massief hout. Doorgaans is hier wel een schuifdeur in te hangen. Dergelijke muurpanelen zijn echter duurder en niet kant en klaar zoals de wandpanelen van Agnes One-Step.

Ik wil een doorgang in mijn scheidingswand, is dit mogelijk?

Ja, met onze scheidingswanden is het mogelijk om een doorgang te maken. Plaats een of twee wandpanelen minder en creëer zo toch eenvoudig en goedkoop een scheidingswand met doorgang. Hou tevens rekening met een doorgang in het rachelwerk. De wandpanelen van Agnes One-Step zijn kant en klaar en mooi af te werken met bijpassende afwerklijsten, dus binnen een dag staat je scheidingswand met doorgang. Bekijk op onze site hoeveel panelen je nodig hebt.

Scheidingswand deur

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox