Ben je op zoek naar wandpanelen en plafondplaten die op een snelle manier gemonteerd kunnen worden? Dan zijn de platen van Agnes One-Step een echte aanrader. Deze hoge kwaliteit kant-en-klare plafondplaten en wandpanelen zijn gemakkelijk te monteren en erg geschikt voor professionals en doe-het-zelvers. In een paar stappen heb je een strakke muur of net plafond. Ideaal voor nieuwbouw of renovatie. In dit blog vertellen we je waar je deze panelen kunt kopen. Laat je verrassen door de praktische veelzijdigheid van Agnes One-Step.

Plafondplaten en wandpanelen kopen als doe-het-zelver

Ben je een doe-het-zelver en sta jij voor een project waarbij je wandpanelen of plafondplaten nodig hebt? Dan kun je onze panelen bij een van de vele verkooppunten vinden. In ons handige overzicht vul je je postcode in en je ziet vanzelf de verkooppunten bij jou in de buurt. Met name de grote bouwmarkten zoals Karwei, Praxis en Gamma hebben onze producten. Maar je vindt de panelen ook bij kleinere doe-het-zelfzaken bij jou in de buurt. Kun je wat hulp gebruiken? Raadpleeg dan onze klushulp. In de klushulp vind je stap voor stap de ideale plaat voor jouw doe-het-zelfklus.

Tip: Bepaalde plafondplaten zijn ook te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals een badkamer. Gebruik hiervoor de speciale vochtwerende plafondplaten. Deze panelen gaan lang mee en blijven vochtbestendig.

Wandpanelen in de badkamer

Wandpanelen in de badkamer

Aan de slag met onze producten

De kern van Agnes One-Step producten is een kant-en-klare houten plaat van hoogwaardig PEFC-gekeurd hout. Je hebt keuze uit drie verschillende stijlen voor het plafond- of wandpaneel. Voor je de panelen bevestigt, dien je eerst een speciaal rachelwerk te maken om de panelen tegenaan te kunnen plaatsen. Voor de perfecte afwerking voor je wand- of plafondpaneel heb je ook de keuze uit verschillende afwerklijsten. Geef je wand of plafond een strakke, nette afwerking in een handomdraai. Compact, stevig en een strakke afwerking. Dat is de basis van Agnes One-Step. Geschikt voor ieder soort project en altijd direct te gebruiken.

Meer over Agnes One-Step

De mogelijkheden van onze producten zijn eindeloos. Hoewel de basis simpel is, kun je met de wandpanelen en plafondplaten altijd de juiste vorm aan een woning geven. Of je je woning graag wil uitbreiden met een extra kamer of dat je een bestaande kamer liever wil opdelen in een aantal kleinere delen. In een paar stappen is het gefikst dankzij de producten van Agnes. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op of bekijk onze blogpagina met praktische tips.