Maak je thuiswerkplek met wandpanelen

De thuiswerkplek is in 2020 echt een begrip geworden. Waar progressieve bedrijven hun medewerkers vaak al een paar dagen thuis lieten werken, werd in het afgelopen jaar opeens iedereen thuis aan het werk gezet. Maar wanneer je 32, 40 of zelfs meer uur per week thuis aan het werk bent, merk je dat jouw thuiswerkplek misschien niet echt ingericht is voor het werken aan huis. Alleen een bureau en computer maken een willekeurige kamer niet meteen een thuiswerkplek. Mogelijk heb je de ruimte wel, maar niet de inrichting die nodig is om ontspannen thuis te werken. In dit blog lees je hoe je met de wandpanelen van Agnes One Step je thuiswerkplek maakt.

Een goede afwerking van je thuiswerkplek is belangrijk

In 2021 zal een groot deel van werkend Nederland nog steeds thuiswerken. Als je de afgelopen maanden in een onafgewerkte of inspiratieloze ruimte hebt gewerkt, is het dus zeker de moeite waard om dit nu nog te veranderen. De kans is bovendien aanwezig dat thuiswerken in meer of mindere mate de standaard wordt. Dus is het hebben van een goede thuiswerkplek van groot belang. En waar beter te beginnen dan met de wanden? Met de wandpanelen van Agnes One Step zijn je wanden direct fraai afgewerkt. Schilderen of stukadoren is niet nodig, maar wel mogelijk. Maak van je opslagruimte of aanbouw  een thuiswerkplek met de kant-en-klaar wandpanelen.

De voordelen van onze panelen

De wandpanelen van Agnes One Step zijn eenvoudig te verwerken. Je hebt dus in een mum van tijd jouw thuiswerkplek aangepakt. Met het stappenplan op onze website kun je direct aan de slag met het afwerken van de wanden in jouw thuiswerkplek. Maak de ruimte helemaal af met bijpassend lijstwerk en schilder de panelen eventueel over met acrylverf als je liever een andere kleur wenst. Je kunt de wandpanelen overigens ook als plafondpanelen gebruiken. De wandpanelen van Agnes One Step zijn groter dan de plafondpanelen en beschikken over een messing en groef aansluiting aan de lange zijde. Bij een totale lengte van 260 cm of minder is dit geen enkel probleem. Bij een langer plafond blijft een naad tussen de panelen zichtbaar.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Agnes One-Step is voor de professionele verwerker en in de meeste gevallen ook voor de particulier verkrijgbaar via de hout- en bouwmaterialenhandel in Nederland. Bekijk hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt.