De zolder netjes afwerken: hoe pak je het aan?

Bij een verbouwing of verhuizing hebben we vaak wat meer aandacht voor de woonkamer, slaapkamer of badkamer dan voor de zolder. Het gebeurt dan ook regelmatig dat het werk op de zolderkamer blijft liggen en er nog altijd onafgewerkte plinten, bouwmateriaal of zelfs verf rondslingert. Geen probleem natuurlijk, want niemand die het ziet. Maar toch is het belangrijk om ook je zolder te voorzien van een nette afwerking. En dat kunt u al op een makkelijke en redelijk snelle manier doen. Hoe? Dat lees je in dit blog.

Wat komt er bij een goede afwerking kijken?

Bij een goede afwerking van je woning kun je uit een aantal afwerkingsmogelijkheden kiezen. Zo kan het zijn dat je een plafond op zolder moet plaatsen of slechts wat plinten hoeft weg te werken. Maar om, nadat je beneden alles hebt opgeknapt of verbouwd, ook boven op zolder nog eens te gaan verbouwen en alles netjes af te werken is natuurlijk niet optimaal. Gelukkig zijn er daarom een aantal oplossingen die het werk een stuk makkelijker maken. Zo heb je een ruime keuze uit verschillende kant-en-klare plinten of wandpanelen die je zelf snel hebt gemonteerd. Zo heb je binnen een dag je zolder voorzien van een nette afwerking.

Soorten afwerking

Agnes heeft met de One-Step-serie een groot aantal verschillende mogelijkheden om je zolder netjes af te werken. Van wandpanelen tot plafondplaten en diverse afwerklijsten. Met onze producten heb je gegarandeerd een net afgewerkte zolder. De plafond- en wandpanelen zijn compact van omvang en zijn daardoor snel aan te brengen, binnen een dag zelfs. Schilderen en stuccen is trouwens overbodig: onze panelen zijn kant-en-klaar. Ook de plinten om het geheel een strakke afwerking te geven kun je in verschillende afmetingen en maten bij ons bestellen.

Een nette afwerking in no time

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er dus meerder een verschillende mogelijkheden om je zolder netjes af te werken. Bekijk op Agnes.nl met wat voor materialen en kant-en-klare muren jij zelf aan de slag kunt. Zo vind je ook ons overzicht met verkooppunten. Benieuwd of er een bij jou in de buurt gevestigd is? Bekijk het op dit kaartje. Als je nog vragen hebt over de manier van plaatsen of onze materialen, kun je altijd contact met ons opnemen of ons online Klushulp raadplegen. Wij staan graag voor je klaar. Zo heb je binnen een paar klikken op de knop de juiste informatie over het plaatsen van verschillende afwerklijsten of wandpanelen. Agnes garandeert een nette afwerking in no time.