Waterdichte plafondplaten in de badkamer van Agnes One-Step?

De Agnes One-Step plafondplaten zijn verkrijgbaar in vochtwerend materiaal. Over het gebruikte materiaal is een beschermende vochtwerende folie aangebracht.

Op zoek naar waterdichte plafondplaten in de badkamer? Wij van Agnes One-Step krijgen vaak vragen over het materiaal van onze plafondplaten en of dit materiaal waterdicht is en dus in een badkamer zou kunnen worden geplaatst. Vind het antwoord op deze en andere vragen in het onderstaande meest gestelde vragen overzicht. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

 

Waterdichte plafondplaten

Inhoud (Waterdichte plafondplaten)

Zijn jullie plafondplaten waterdicht?

De Agnes One-Step plafondplaten zijn verkrijgbaar in vochtwerend materiaal. Over het gebruikte materiaal is een beschermende vochtwerende folie aangebracht. Je kunt de plafondplaten van Agnes One-Step dus zonder problemen in een badkamer plaatsen.

Zijn jullie plafondplaten geschikt voor in de badkamer?

Onze plafondplaten en plafondplaten zijn door hun vocht afwerende laag geschikt voor in de badkamer. Door de beschermende, natuurlijk ogende folie wordt het hout eronder beschermd tegen waterspetters en vocht.

 

Hoe monteer je waterdichte plafondplaten van Agnes One-Step in de badkamer?

De kant en klare plafondplaten van Agnes One-Step zijn het meest geschikt voor de verlagen van bestaande plafonds in jouw badkamer. Om jouw plafond te bekleden breng je eerst een rachelwerk van latten aan op het bestaande plafond. Vervolgens spijker of niet je de plafondplaten hier tegenaan. Door de Tong en Groef aan de zijkanten van de panelen zal de bevestiging niet zichtbaar zijn. Let er wel op dat je de spijkers niet te diep in het paneel slaat. De kop moet op het paneel blijven rusten, anders kunnen er beschadigingen ontstaan.

Plafondplaten waterdicht

Vraag onze brochure aan

Ontvang de brochure in je mailbox