Wanneer je denkt aan een modern interieur, zie je ongetwijfeld strakke lijnen en heldere kleuren voor je. Een modern interieur is, vanzelfsprekend, eigentijds en sluit aan op de trends die tegenwoordig populair zijn. Ben je van plan om binnenkort je woning een moderne impuls te geven en zoek je nog een snelle, strakke manier om extra ruimte te creeeren? Dankzij de kant-en-klare wandpanelen en plafondplaten van Agnes One-Step is dat een fluitje van een cent. In dit blog vertellen we je meer over het toepassen van onze wandpanelen in een modern interieur.

Een makkelijke klus

Wil je graag je zolder of andere ruimte moderniseren maar zie je op tegen een het maken van een nieuwe muur of kiezen voor speciale plafondbekleding? De wand- en plafondpanelen van Agnes One-Step ogen modern en zijn van nature wit. Daardoor zijn ze nauwelijks te onderscheiden van een witgeschilderde stenen muur. De panelen zijn licht en wegen minder dan de gebruikelijke gipsplaten. Handig voor een muur die niet veel kan of mag dragen dus! Bovendien ogen de panelen ook minder zwaar of massief. Een goede vervanging van klassieke spachtelputz bijvoorbeeld of gestucte steen.

Over te schilderen in iedere kleur

De panelen worden in een standaard wit gestucte of wit linnen kleur geleverd. Maar de panelen zijn sowieso over te schilderen in verschillende kleuren, zodat je ze een moderne touch kunt geven of juist wat extra op kunt laten vallen door een originele kleur te kiezen. Doordat de schroeven verzonken zijn in het paneel, kun je deze ook mee overschilderen, zonder dat de schroeven in het oog springen. Geef je wandpaneel voor plaatsing dus meteen een kleur die bij jouw moderne inrichting of meubelstukken past.

Tip: Wil je een superstrakke afwerking van je wand én plafond? Laat beiden op elkaar aansluiten en gebruik onze afwerklijsten, verkrijgbaar in diverse maten. Net zo makkelijk te plaatsen als onze panelen en ook voor een scherpe prijs te koop!

Agnes One Step badkamer

De plafondplaten in je badkamer zijn waterbestendig en bieden een strakke afwerking.

Plafondpanelen in de badkamer

Een ander voordeel van onze panelen is dat je ze ook in de badkamer kunt plaatsen. Hier heb je dan wel de speciale vochtwerende plafondpanelen van Agnes voor nodig. Handig als je een nieuwe badkamer hebt geplaatst en je een snel en vakkundig ogend plafond wil maken. Ook handig wanneer je een beperkt budget hebt of weer eens iets anders zoekt dan tegels. Dankzij de panelen van Agnes heb je binnen enkele stappen zelf een plafond of wand gemaakt.

Wand- en plafondplaten bestellen

De wand- en plafondplaten van Agnes bestel je bij een van onze verkooppunten. Je vindt deze verspreid door heel Nederland. Dit zijn doorgaans de betere doe-het-zelfzaken of bouwmarkten. De panelen kun je als doe-het-zelver direct ophalen en gebruiken voor jouw klus. Ook als professional kun je trouwens met Agnes One-Step aan de slag. Lees er meer over op het Agnes Professional gedeelte van onze website. Geschikt voor nieuwbouw én renovaties.