• faq-slider.png

FAQ

De meest gestelde vragen over Agnes One-Step voor u op een rijtje.

Waar kan ik Agnes One-Step kopen?

Agnes One-Step is voor de professionele verwerker en mogelijk ook de particulier verkrijgbaar via de hout- en bouwmaterialenhandel in Nederland. Bekijk hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt. Daarbij staat vermeld of de dealer ook verkoopt aan particulieren.

Kunnen de Agnes One-Step wandpanelen ook als plafondpaneel worden toegepast?

Ja dat kan. Met de wandpanelen kunnen snel meer meters gemaakt worden, aangezien de wandpanelen een grotere afmeting hebben dan de plafondpanelen. De wandpanelen hebben echter alleen een messing en groef aansluiting aan de lange zijde. Wanneer het plafond een totale lengte heeft van 260 cm of korter is dit geen enkel probleem. Wanneer het plafond langer is, dan is dit qua aansluiting minder eenvoudig en behoudt u een naad tussen de platen.

Is Agnes One-Step ook in vochtige ruimtes toepasbaar?

Agnes One-Step plafond is ook in een vochtwerende uitvoering (V313) beschikbaar.

Hoe zorg ik dat mijn wand of plafond netjes wordt afgewerkt?

Door gebruik te maken van bijpassend lijstwerk. Zie ook de pagina's toebehoren voor plafondpanelen en toebehoren voor wandpanelen.

Bestaat er een mogelijkheid om beschadigde Agnes One-Step panelen te repareren?

Ja. Hiervoor zijn speciale lakstiften verkrijgbaar via importeur RET Bouwproducten.

Kan ik verlichting in de platen van Agnes One-Step bouwen?

Ja dat kan. De Agnes One-Step panelen kunnen tegen een warmte van 100 graden Celsius. Specifiek voor het gebruik van inbouwspots verwijzen wij u graag naar een dealer van de gewenste gewenste lampen. Dit gericht op warmte productie van de spot en de mogelijkheid tot isolatie.

Zijn de panelen van Agnes One-Step overschilderbaar?

Ja dat kan. De Agnes One-Step panelen zijn overschilderbaar met acrylverf. Zorg dat ze vooraf goed schoon, vetvrij gemaakt zijn en voorzie die panelen van een kunststof primer.

Hoe houd ik de panelen van Agnes One-Step schoon?

Agnes One-Step panelen zijn afwasbaar met water en schoonmaakmiddelen, gebruik geen agressieve middelen.

Online prijsaanvraag
De verkoop verloopt via de aangesloten hout- & bouwmaterialenhandelaren. Zij voorzien u graag van prijsinformatie. Indien u het aanvraagformulier invult, brengen wij u in contact met een handelaar bij u in de buurt en ontvangt u binnen enkele werkdagen een offerte van hen.
black_teaser.png