• Agnes 02tf.jpg

Hét slimme alternatief voor gipsplaten

U wilt een verlaagd plafond maken of een tussenwandje bouwen? Daar kunt u natuurlijk gipsplaten voor gebruiken. Hiermee zult u de klus ongetwijfeld klaren, maar het zal wel een arbeidsintensief en rommelig project worden. Wilt u snel en eenvoudig een mooi resultaat? Kies dan voor de wand- en plafondpanelen van Agnes One-Step!

Waarom Agnes One-Step wand- en plafondpanelen?


Agnes One-Step is hét slimme alternatief voor gipsplaten. Waar u bij gipsplaten nog veel tijd kwijt bent aan het afwerken van uw verlaagde plafond of tussenwand, is dat met Agnes One-Step verleden tijd. De wand- en plafondpanelen van Agnes One-Step:

  • hebben geen verdere behandeling of afwerking nodig- geen stuc- of verfwerk
  • zijn makkelijk verwerkbaar- klik de panelen eenvoudig in elkaar middels een tong- en groefverbinding


  • besparen u veel tijd – geen droogtijd en dus een snellere verbouwing
  • sparen u veel rommel uit – stucen is niet nodig, dus u heeft nergens gipsresten rondslingeren, plassen water en bergen stof…
  • zijn verkrijgbaar in veel verschillende decors– voor ieder wat wils


De kant en klare panelen van Agnes One-Step

De decoratieve wand- en plafondpanelen van Agnes One-Step ondervangen dus de nadelen van gipsplaten. De panelen zijn voorzien van een decoratieve folie en zijn kant-en-klaar aan te brengen op wand of plafond. De wand- en plafondpanelen zijn in meerdere uitvoeringen te verkrijgen: in diverse dessins met bijpassend lijstwerk, maar ook in een brand- en vochtwerende vorm. De totale projectkosten zullen met het gebruik van Agnes One-Step aanzienlijk lager uitkomen dan bij het gebruik van regulieren stucplaten.


Agnes One-Step – een tussenwand of verlaagd plafond in 1 stap

De panelen van Agnes One-Step klikt u middels een tong- en groefverbinding in elkaar en bevestigt u vervolgens droog aan op het regelwerk; uw nieuwe tussenwand of uw verlaagde plafond is een feit! Verbouwen neemt zo minder tijd in beslag en de ruimte zelf kunt u snel weer in gebruik nemen. Er is nu eenmaal geen sprake van droogtijd. En rommel? Die heeft u nauwelijks, omdat stucen en verven gewoonweg niet nodig is. De voordelen nog even op een rij:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Direct fraai afgewerkt
  • Altijd een passend decor
  • Geen rommel
  • Geen droogtijd


Slim alternatief, direct fraai afgewerkt

De decoratieve wand- en plafondpanelen van Agnes One-Step zijn dus hét slimme alternatief voor gipsplaten. Wilt u meer weten over deze kant-en-klare panelen? Lees hier dan verder of bekijk de instructievideo.


Plaatsing Plafondpanelen Agnes One-Step Plaatsen van Agnes One-Step Bekijk hier de verwerkingsfilm van de plafondpanelen
faq-slider.png Vragen over de verwerking? Neem contact op met ons

Documentatie & monsters

Indien u meer informatie wenst over de kant-en-klare panelen van Agnes One-Step kunt u via onderstaande knoppen monsters en documentatie bestellen, deze worden per post naar u verzonden.

Het is ook mogelijk om de documentatie van Agnes One-Step digitaal op te slaan.